Medicina orientală clasică adoptată pentru îngrijirea pielii

Pyunkang Yul este un brand nou care revoluționează modul în care abordați îngrijirea pielii. Dezvoltat de renumita Clinică de Medicină Orientală Pyunkang din Coreea de Sud, Pyungkang Yul îmbrățișează o abordare care promovează sănătatea holistică a organismului. Sănătatea holistică ține cont de întreaga ființă – minte, trup, spirit și emoție, scopul final fiind realizarea unui echilibru adecvat în viață. Pyunkang Yul este un brand care adoptă această filozofie holistică și o aplică la îngrijirea pielii. Pyunkang Yul consideră că pielea ta are nevoie de o pauză, de liniște. Scopul nu este de a purta o luptă cu tenul tău în încercarea de a-l modifica, ci de a găsi punctul de sprijin pentru a obține o piele echilibrată.

Pyunkang îndrăznește să abandoneze ingredientele aflate în tendință care sunt utilizate pentru textura sau mirosul lor. Fiecare ingredient folosit a fost selectat pentru a fi cel mai blând și mai sigur pentru piele. Minim de ingrediente pentru a obține rezultate maxime. Pielea sănătoasă reține hidratarea și controlează producția de sebum pentru a obține echilibrul corect. Pyunkang Yul ajută la descoperirea acestui echilibru optim pentru piele.

Afișez toate cele 10 rezultate

Show sidebar

Crema intens reparatoare Pyunkang Yul Intensive Repair 50ml

Crema intens reparatoare Pyunkang Yul are o formulă inovatoare. Combină peptide, ceramide extracte botanice pentru o hidratare în profunzime.

Crema tratament pentru acnee Pyunkang Yul

(3 recenzii de la clienți)

Tratament eficient cu un complex purificator și calmant  pentru a trata, a reduce extinderea și a preveni imperfecțiunile, combinând cele mai bune extracte antiinflamatorii naturale, cu agenții regulatori de sebum și antibacterieni.

Crema pentru acnee Pyunkang Yul

(2 recenzii de la clienți)

Un gel delicat hidratant cu textură lejeră pentru tenul afectat de acnee sau cu tendințe acneice. Calmează roșeața în timp ce lasă pielea netedă și catifelată.

Masca în 3 pași Pyunkang Yul (set 5 bucăți)

(3 recenzii de la clienți)

Masca în trei pași ce asigură exfoliere, tonifiere și hidratare pentru un echilibrul al epidermei perfect. Lasă pielea fină și suplă!

Dischete din bumbac Pyunkang Yul

(4 recenzii de la clienți)

Dischetele te ajută să folosești cantitatea optimă de toner sau esență. În plus poți fi creativă concepând propriile tale măști. De ce nu le-ai încerca?

Crema hidratantă Pyunkang Yul

(5 recenzii de la clienți)

O cremă fină dar foarte eficientă care asigură o hidratare abundentă, inclusiv pentru pielea cea mai sensibilă și tânără. Perfectă pentru a sigila hidratarea în profunzime și a menține tenul radiant și plin de prospețime pe tot parcursul zilei.

Gel echilibrant Pyunkang Yul Balancing Gel

(2 recenzii de la clienți)

Gelul echilibrant formează o super-barieră care sigilează hidratarea obținută din etapele anterioare de îngrijire a pielii, în timp ce ingredientele medicinale stimulează circulația sângelui. Pielea își recâștigă echilibrul optim.

Crema nutritivă Pyunkang Yul Nutrition Cream

(5 recenzii de la clienți)

O multitudine de nutrienți dedicați hrănirii și hidratării tenului în profunzime. Perfectă pentru a reduce disconfortul creat de factorii externi de mediu, precum radicalii liberi sau temperaturile extreme.

 

Esența Toner Pyunkang Yul

(14 recenzii de la clienți)

Cu proprietăți anti-oxidante, anti-inflamatorii și de hidratare profundă a tenului, acest toner sub formă de gel se absoarbe repede hidratând și revigorând pielea sensibilizată de agenții externi.

64,00 lei96,00 lei Selectează opțiunile

Serum Pyunkang Yul Moisture

(11 recenzii de la clienți)

Serul calmează, hidratează și răcorește tenul gras, iritat, sensibil și deshidratat. Cu textura sa fină și catifelată, este o adevărată plăcere.