LIVRAREA PRODUSELOR KAZUMI.RO ESTE FOARTE RAPIDĂ

Livrăm produsele, de regulă, în 3 zile lucrătoare prin servicii de curierat rapid naționale. Plata se efectuează ramburs la curier sau prin card bancar, folosind o conexiune securizată. Pentru detalii privind comenzile plasate și starea livrării acestora, folosește contul tău (trebuie să fii înregistrată).

Ne dorim ca tu să folosești produsele cosmetice care ți se potrivesc perfect, asa că am făcut procesul de retur foarte ușor pentru tine. Poți returna produsele cumpărate în termen de 30 de zile calendaristice de la primirea coletului. Banii iți vor fi rambursați în cel mult 14 zile calendaristice de la confirmarea returului. Se acceptă returul produselor nedesfăcute, cu ambalajul original, sigilat. Nu se vor accepta pentru returnare produsele care prezintă semne de uzură sau consum, modificări fizice, lovituri, ciobiri, zgârieturi sau șocuri. Dacă returul produselor este acceptat, vom rambursa contravaloarea acestora.

Așa cum menționăm și în Termeni și Condiții, la pct. 11. 7, în conformitate cu articolul 14 alin. (2) din Ordonanța de urgență a Guvernului nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniștii, cu modificările și completările ulterioare, cheltuielile de returnare a produselor vor fi suportate de Client. Prin excepție, în cazurile de neconcordanță între produsele livrate și comandă cheltuielile de returnare vor fi suportate de Kazumi. În Secțiunea 11 din Termeni și Condiții găsiți mai multe detalii despre Dreptul și termenul de retragere.

RETUR PRODUSE

Pentru a începe procesul de retur, te rugăm să completezi cu atenție detaliile comenzii în formularul Suport Comenzi de mai jos, inclusiv motivul pentru care dorești să returnezi produsele cumpărate. Poți vedea detaliile comenzii în contul tău. Vei fi contactată în cel mai scurt timp prin email sau telefonic.

    Suport comenzi


    Înțeleg faptul că, prin acest formular, Kazumi Boutique SRL-D colectează datele mele personale pentru a-mi oferi sprijin conform Politicii de confidențialitate.