Totul a început în copilărie…

Îmi aduc aminte și acum cum răsfoiam cu nesaț și curiozitate cartea mamei „Secrete japoneze ale sănătății și frumuseții” (Inner Peace Outer Beauty) scrisă de Michelle Dominique Leigh, cum încercam să-mi prepar rețetele și căutam să găsesc acele ingrediente miraculoase care făceau ca femeile asiatice să se bucure de un ten hidratat, luminos… ca de porțelan.

pacea-sufletului-frumusetea-trupului

„Pacea sufletului Frumusețea Trupului”

Ca apoi, după mai mulți ani sa redescopăr acele secrete înglobate în formule avansate și în produsele de îngrijire a tenului și pielii provenind din Coreea, Japonia, Taiwan.

Întotdeauna mi-am ales cu grijă produsele de îngrijire și machiaj pe care le folosesc, după lungi documentări și multe recenzii citite și mare mi-a fost mirarea când am văzut că marii producători de cosmetice din Europa, SUA, Australia se inspiră acum din tehnologiile asiatice, în special cele coreene, pentru că sunt considerate ca fiind cele mai avansate din lume.

Am fost cucerită imediat de cosmeticele coreene și astfel mi-am regândit ritualul de îngrijire. Rezultatele au apărut imediat. Tenul meu mixt, sensibil, deshidratat cu imperfecțiuni “mi-a fost recunoscător”, după atâția ani de încercări eșuate cu produsele cosmetice tradiționale.

Credința mea este că învățând despre frumusețe dintr-o perspectivă coreeană, va schimba modul în care vă veți percepe tenul și îl veți trata. De aici a apărut dorința de a face cunoscută prin Kazumi.ro filozofia, frumusețea și inovațiile produselor asiatice.

Scopul acestui magazin este de a vă oferi posibilitatea unei transformării, îmbunătățirii a aspectului tenului, pe termen lung, reunind cele mai noi informații, tendințe, sfaturi, trucuri și tehnologii avansate pe care le are de oferit Asia. Promisiunea noastră este că vom aduce doar cele mai bune și cele mai inovatoare produse care și-au dovedit eficiența în timp pentru zeci de mii de femei din întreaga lume și pe care la rândul nostru le iubim. Dar nu vom neglija nici ultimele noutăți în materie de îngrijire și machiaj.

Fie că sunteți deja cunoscători ai cosmeticelor asiatice, fie că vă aflați la început … echipa Kazumi.ro vă stă mereu la dispoziție pentru informații și consiliere. Fiecare client este important pentru noi și oferim la fiecare comandă eșantioane gratuite. Ne dorim să aveți o experiență cât mai plăcută și fun vizitând site-ul nostru.

Ai încredere în tenul tău. Descoperă universul frumuseții asiatice!

Cu drag,