fata-surpriza
k-beauty

Despre produsele cosmetice coreene

OMG!! Ce sunt produsele astea K-Beauty?!
Utilizarea unor produse beauty din Asia vă intimidează și nu îndrăzniți să le încercați? Iată de ce e musai să le încercați.

Atenție! Nu citiți acest material pentru că riscați să:

  • vă îndrăgostiți, inevitabil, de cosmeticele asiatice și să faceți o pasiune pentru Coreea de Sud ♥
  • să începeți să folosiți termeni un pic ciudați precum layering, mille-feuille, curățare dublă, sheet mask sau sleeping pack, sub privirile mirate și un pic invidioase ale prietenelor voastre (care vor sfârși prin a adera la cauza voastră, fiți sigure!)
  • să citiți etichetele cosmeticelor voastre actuale în căutare (zadarnică) de ingrediente precum soia, mucină de melc, Galactomyces, plante fermentate sau chiar fructe și legume (lăsați lingurița aia, cremele asiatice NU SE MĂNÂNCĂ!)
  • să adorați să vă uitați de foarte aproape în oglindă super-satisfăcute când veți constata că micile voastre „defecte” (cele pe care le vedeți numai voi) au dispărut și în locul lor strălucește o piele luminoasă și proaspătă.

Aceste avertizări nu vă intimidează? Dacă sunteți curajoase, fiți gata fiți cucerite de șarmul K[orean]-Beauty!

mască-cremă

cremă pentru masaj tomatox_magic_massage_pack

Suntem înnebunite după cosmeticele coreene pentru că…

  • … da, sunt prea cute. Dar nu numai!
  • … efectele lor before/after sunt incredibile!
  • … nimic nu e la întâmplare în ceea ce privește compoziția!
  • … oamenii de știință coreeni inovează în permanență!

Și în special pentru că filozofia K-beauty spune că frumusețea vine din interior și se vede la exterior. S-a terminat cu camuflarea imperfecțiunilor, le tratăm eficace așa cum avem grijă și de sănătatea noastră.
Încercați și veți vedea 🙂

Produse de frumusețe inovative

Kazumi vă promite să găsească pentru voi ultimele produse de nișă K-beauty gândite și dezvoltate în Coreea de Sud, cea mai importantă piață globală în materia cercetării și dezvoltării cosmetice. Cremele BB, cremele CC, măștile din material textil masques en tissu și măștile de noapte sunt creații 100% coreene!
Nu mai e un secret: competența tehnologică coreeană inspiră azi cei mai mari producători de cosmetice la nivel mondial, care nu ezită să își trimită echipele de cercetători pentru formare la Seul sau Busan.

Provenite din procese tehnologice total controlate, cosmeticele asiatice pe care vi le propunem sunt printre cele mai bune din categoriile respective și sunt mereu prezente în marile reviste precum Vogue, Elle sau Allure.

Compoziții care respectă natura

Ritualele de frumusețe coreene sunt construite în jurul tradițiilor medicinale asiatice ancestrale, transmise din generație în generație. De asemenea, cosmeticele coreene utilizează din plin proprietățile ingredientelor vegetale cu formule blânde, care au grijă de toate tipurile de piele, chiar și cele mai sensibile.

Preocupați de conservarea și respectul naturii, coreenii concep produse de frumusețe bazate pe limitarea utilizării ingredientelor chimice agresive și luând tot timpul în considerare protecția mediului.

În alegerea produselor pentru Kazumi avem tot timpul grija să selecționăm produse care nu au fost testate pe animale, certificate 5, 6 și 7-free ceea ce înseamnă că nu conțin uleiuri minerale, nici parabeni, nici etanol, ftalați sau coloranți artificiali, surfactanți, ori trietanolamină. Catalogul nostru conține, de asemenea, și cosmetice asiatice bio.

Ingrediente active unice și concentrate

Ați auzit de Jeju-Do? Veritabil plămân verde al Coreei de Sud, pe această insulă vulcanică inclusă în patrimoniul mondial al umanității de UNESCO sunt cultivate și extrase majoritatea ingredientelor conținute de cosmeticele coreene. Ceai verde, roci și argile vulcanice sau flori de camelii sunt doar o mică parte din comorile oferite de natura luxuriantă de pe insulă.

jeju-islandjeju-do-hallasan-azalea-w

 

 

 

 

 

 

Repertoriul impresionant de ingrediente inovatoare utilizate în cosmetica asiatică nu se oprește însă aici: compozițiile și rețetele de frumusețe sunt produsul unui melanj de tehnologie și de produse naturale cultivate în Asia. Aceste ingrediente naturale (ginseng, mucină de melc, venin de albine, extrase de ciuperci) se combină cu moleculele prezente în mod natural la nivelul pielii (acid hialuronic, colagen, coenzima Q-10) și constituie astfel formule magice care permit dermei să atingă niveluri de sănătate și prospețime imposibil de obținut cu produse de frumusețe „clasice”.

Un raport calitate-preț excepțional

Mai ieftine dar mai performante ca majoritatea produselor marilor case de cosmetică occidentale, succesul produselor cosmetice provenite din Asia, în special cele Coreene, se justifică prin excelentul lor raport preț/calitate.

Stimulată de competiție și clientela din ce în ce mai exigentă, industria de cosmetică din Coreea de Sud se extinde. În fiecare an apar zeci de mărci noi de cosmetice din ce în ce mai avansate din punct de vedere tehnologic grație unor investiții masive în cercetare și dezvoltare. Această concurență exacerbată între branduri menține prețurile la un nivel scăzut fără a face rabat la calitatea produselor.

Sunteți gata să fiți cucerite de nebunia K-BEAUTY?

Articole asemănătoare

4 păreri despre “Despre produsele cosmetice coreene

  1. CORINA spune:

    MULTUMESC PENTRU PRODUSE.
    SUNT EXCEPTIONALE. RECOMAND.

  2. NICOLESCU SONIA spune:

    Multumesc pentru produse, pentru felul in care intelegeti sa ne respectati si sa va respectati in acelasi timp, pentru “darurile” continute din fiecare colet trimis, pentru sfaturile de pe site si pentru FAMILIA din care facem parte, de la distanta!

  3. Cristina Ponoran spune:

    Am comandat săptămâna care a trecut un balsam de curățare, am fost cam sceptică… Mă gândeam că va dura pana voi primi produsul și eram curioasă dacă se va ridica la înălțimea așteptărilor mele!… Dar ce să vezi… Surpriza în doua zile am primit pachetul cu produsul comandat… Ambalat cu grijă de cei de la Kazumi.. Și pe lângă niște mostre pe care le-am testat și am rămas cu inima la ele…. De balsam nu mai zic nimic..este altceva.. Niciodată nu a fost mai plăcută demachierea!
    Cu siguranță voi mai comanda… De fapt m-ați convins! Abia aștept să primesc următoarele produse! Minunați ❤️

    1. mihai spune:

      Mulțumim tare mult! Ești foarte drăguță! ♥️

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.