kazumi-covid-femeie
anunturi

Continuăm împreună!

În această perioadă dificilă pentru toți, am ales să continuăm activitatea magazinului nostru online.

Totodată, punem siguranța și sănătatea clienților și a echipei Kazumi.ro pe primul loc, urmărim împreună toate recomandările și dispozițiile autorităților și am pus în practică măsuri pentru limitarea riscului de transmitere COVID-19.

Potrivit Organizației Mondiale a Sănătății (OMS), șansele de infectare cu noul coronavirus prin atingerea unui obiect sau produs sunt foarte mici. Puteți consulta toate recomandările cu privire la COVID-19 pe siteul cetrebuiesafac.ro și pe site-ul OMS (EN). Cu toate acestea, urmărim împreună toate recomandările și dispozițiile autorităților și am pus în practică măsuri pentru limitarea riscului de transmitere COVID-19.

 

kazumi-precautii-coronavirus

Chiar dacă, potrivit autorităților, riscul de contaminare de la un colet este foarte redus și nu există dovezi de nici un caz la nivel mondial de contaminare prin colete poștale, am ales să punem în practică următoarele măsuri:

  • Limitarea accesului la stocul Kazumi Boutique. Un singur angajat are acces, manipulează, ambalează și predă produsele către curier.
  • Folosirea dezinfectanților la toate punctele de contact
  • Folosirea măștilor și mănușilor chirurgicale

Cu privire la livrarea produselor, FAN Courier este partenerul nostru național și avem încredere că a luat toate măsurile pentru protejarea clienților și angajaților proprii. Puteți consulta măsurile luatepe site-ul companiei.  FAN Courier livrează în prezent în mod normal iar dacă vor apare eventuale întârzieri, vă vom anunța de îndată. În același timp este posibil ca în această perioadă refacerea stocurilor să fie mai dificilă.

Totodată, vă recomandăm să optați pentru plata cu cardul în siguranță prin intermediul site-ului nostru și procesatorului MobilPay, în scopul limitării manipulării bancnotelor care sunt un vector important de transmitere a COVID-19. În plus, dacă optați pentru plata cu cardul, veți avea cost redus de livrare și prioritate la procesarea comenzii.

Vom trece împreună cu bine această perioadă dificilă. Aveți grijă de voi, informați-vă și bucurați-vă de momentele petrecute #acasa impreună cu cei dragi.

2 păreri despre “Continuăm împreună!

  1. Dina spune:

    Buna ziua. Am vazut ca multe produse lipsesc de pe stoc. In ce perioada a lunii refaceti stocurile?

    1. mihai spune:

      Azi intra stoc nou 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.