Puterea seducției se află în ochii tai!

Afișez toate cele 7 rezultate

Show sidebar

Bază de machiaj Etude House Proof 10 Eye Primer

(O recenzie client)

Proof 10 Eye este primerul de pleoape ideal pentru un machiaj al ochilor rezistent. Nu doar că intensifică culoarea fardului de pleoape, ci îl face să reziste pe tot parcursul zilei.  O dată ce l-ai încercat, nu vei mai dori să-ți lipsească din trusa de machiaj!

Mascara Too Cool For School Dinoplatz Escalator

(O recenzie client)

Mascara cu un design foarte cool, care asigură textură și lungime genelor. De ce este deosebit? Pentru că are o periuță smart a cărei dimensiune se poate modifica astfel încât să poți acoperi perfect inclusiv genele mici, oferind volum și lungime.

Mascara Innisfree Skinny Microcara 2,5 mm

O mascara care curbează perfect chiar și genele ascunse sau scurte.  Datorită unei micro-perii de numai 2,5 mm curbează fiecare fir de geană oricât ar fi el de mic și oferă o privire naturală,  fără aspect de gene lipite.

UPDATE! Innisfree a modificat ambalajul acestui produs.

no. 1 - Black
no. 2 - Brown

Paleta farduri Etude House Play Color Eyes Wine Party

(2 recenzii de la clienți)

WINE PARTY – 10 culori minunate, care surprind nuanțele vinului și crează un machiaj minunat. Nuanțele perlate au un efect discret, natural, iar nuanțele de burgund profund sunt o alegere minunată pentru un make up dramatic de seară.

Mascara Etudehouse Lash Perm Curl Fix #1 Black

(O recenzie client)

Etudehouse Lash Perm Curl Fix îmbracă și definește genele timp de până la 24 ore. Efectul de curbare și alungire a genelor este vizibil. Rezistență de durată.

 

Mascara Waterproof Innisfree Skinny Microcara

(O recenzie client)

Mascara Waterproof creată pentru ca tu sa faci față provocărilor verii – zilelor lungi și călduroase, temperaturilor înalte și sportului extrem sau de ce nu unei zile la piscină.

no. 1 - Black

Creion contur ochi Etude House Play 101 Pencil

(O recenzie client)

Descoperă creionul contur pentru ochi rezistent, cremos, cu textură de gel.  Vei obține rezultatul intens al unui tuș de ochi. Se aplică la fel de ușor ca un creion clasic.