Faceți colagen de casă din produse naturale. Rezultatul va fi deja în a 7-a zi!

Colagenul este o componentă majoră a țesuturilor conjunctive care alcătuiesc diferite părți ale corpului, cum ar fi pielea și mușchii. Este vital pentru corpul nostru.

Cu cât îmbătrânim, cu atât corpul nostru are nevoie de mai multe vitamine. De exemplu, de la vârsta de 25 de ani, producția naturală de colagen în organism începe să scadă treptat. Acest lucru duce la o serie de modificări vizibile ale pielii, cum ar fi ridurile, pierderea elasticității, dar efectul cel mai dăunător este asupra sănătății articulațiilor și oaselor.

Lipsa acestei proteine ​​atât de necesare organismului se înrăutățește după 40 de ani. Prin urmare, este extrem de important să-i suplimentăm prezența prin alimentație.

O alimentatie variata si hranitoare formata din alimente bogate in colagen sau vitamina C, care ii favorizeaza productia naturala, este esentiala pentru mentinerea elasticitatii pielii si mentinerea parului si unghiilor puternice.

Un suc natural care oferă colagen pentru o piele fără riduri.

Mănâncă alimente bogate în glicină (un aminoacid care formează colagen), cum ar fi carnea, peștele, ouăle, produsele lactate, nucile și fructele. Printre acestea se numără morcovii și portocalele.

Una dintre cele mai simple, practice, bogate și sănătoase moduri de a crește producția naturală de colagen a corpului tău este cu un suc delicios, proaspăt stors, cu puține ingrediente pe care le poți face rapid. Tot ce ai nevoie este:

  • 1 morcov
  • 2 portocale
  • gelatină praf fără gust
  • Îndulcitor după gust (opțional)

Mai intai se rade morcovii cat mai fin, apoi folosind o carpa curata, se stoarce coaja peste un pahar pentru a scoate tot lichidul si se da deoparte.

Stoarceți portocalele și amestecați sucul cu lichidul de morcovi. Adăugați pudră de gelatină și îndulcitor după gust – ar putea fi miere, zahăr, stevie. Se amestecă bine.

Rezultatul este un suc delicios plin de vitamine și minerale care pot stimula producția de colagen în organism. Pentru a vedea efectul, trebuie luat in fiecare zi timp de cel putin o luna si in curand vei observa o piele mai ferma si mai fina, fara riduri sau urme.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *