Cel mai bun mic dejun – pâine prăjită cu un ou prăjit

Aceste Pâine prăjită cu ouă prăjite se adună rapid, cu beneficiul de a termina pâinea prăjită în cuptor, ceea ce îți oferă și timp să faci duș și să te îmbraci.

Pentru pâine prăjită delicioasă veți avea nevoie de felii de pâine prăjită, ouă, niște brânză și unt. Asezati feliile de paine pe o tava de copt si presati usor interiorul cu o lingura. Lăsați o chenar lățime de un centimetru. Apoi umpleți cavitatea rezultată cu ou și asezonați cu sare și piper. Apoi ungeți marginile cu unt și stropiți generos cu brânză. Acum tot ce trebuie să faceți este să puneți pâinea prăjită și ouăle în cuptor și să așteptați să se coacă.

  • 8 felii de pâine prăjită
  • 8 ouă
  • 100 g unt
  • 200 g brânză Gouda rasă
  • Ceapa tocata
  • Sare și piper

Pregătirea

  1. Asezati feliile de paine prajita pe o tava tapetata cu hartie de copt si folositi o lingurita pentru a face crestaturi in interiorul painei. Lăsați un chenar de 1 cm grosime.
  2. Sparge un ou in fiecare godeu si asezoneaza cu sare si piper.
  3. Ungeți marginile pâinei prăjite cu unt și presărați marginile cu brânză. Asezonați din nou cu sare și piper, dacă doriți.
  4. Coaceți pâinea prăjită cu ouă omletă timp de 10 minute la o temperatură de încălzire sus/jos de 200 °C.
  5. Stropiți cu ceapă înainte de servire.

Lucrul unic despre pâine prăjită este că poți adăuga șuncă, pui, ciuperci înainte de a-l introduce la cuptor și te bucuri de un gust nou în fiecare zi!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *