Acest fruct vă va rezolva instantaneu problema de indigestie.

Fructul, căruia nutriționiștii i-au dat numele adevărat „aur galben”, este ideal pentru tratarea indigestiei. El este de mult cunoscut de toată lumea și iubit de mulți.

Mango este un fruct delicios, cu o aromă dulce și versatilă, care îl face o opțiune excelentă pentru includerea în mii de feluri de mâncare.

În ceea ce privește beneficiile sale pentru sănătatea stomacului, mango este deosebit de bogat în fibre solubile, care pot absorbi apa din tubul digestiv și pot forma un fel de gel care înmoaie scaunul, îi mărește volumul și îl face mai ușor de îndepărtat.

La fel, este un aliment care contine fructoza, un compus care, in combinatie cu fibre, face din mango un laxativ natural care poate pune capat crampelor de stomac cauzate de constipatie.

Pe de altă parte, ceea ce iese în evidență este conținutul său de mangiferină, care promovează sănătatea generală a intestinului datorită proprietăților sale antiinflamatorii.

Cum să mănânci „comoara galbenă”

  • Crude, tăiate cubulețe ca gustare
  • În smoothie-uri combinate cu iaurt natural
  • În salate cu frunze verzi
  • În salate de fructe

Nu este recomandat să-l adăugați în compoturi sau să-l gătiți, deoarece acest lucru poate distruge toate proprietățile benefice ale acestuia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *