Desert minune în 10 minute! Smântâna și prăjiturile sunt tot ce ai nevoie

Pentru a pregăti un tort, nu trebuie să stați ore în șir la aragaz, coacend biscuiți și straturi de tort și pregătind cremă complexă. O prăjitură delicioasă și simplă se poate face din cele mai comune produse – smântână și prăjituri probabil că se găsesc în fiecare casă! Puteți adăuga fructe sau nuci după gust. Acest tort rapid fără coacere va deveni desertul tău preferat.

Prajitura fara coacere:

  • smantana 20% – 350 g;
  • zahăr – 100 g;
  • pudră de cacao – 30 g;
  • nuci pentru decor (optional).

De asemenea, veți avea nevoie de o tavă pentru tort și folie alimentară. Zahărul poate fi înlocuit cu lapte condensat.

Puneți smântâna, zahărul și cacao într-un castron mare. Bateți smântâna cu telul sau mixerul până se dizolvă tot zahărul.

Acoperiți tava cu folie alimentară pentru ca desertul să fie ușor de scos. Puneți un strat de fursecuri pe fund. Apoi aplicați crema. Alternați până epuizați ingredientele. Prăjiturile trebuie să fie deasupra – ungeți-le cu un strat subțire de cremă. Lăsați niște smântână și prăjituri pentru a orna tortul.

Acoperiți deserturile cu folie alimentară și dați-le la frigider pentru 2-3 ore pentru a lăsa tortul fără coacere să se înmoaie și să se înmoaie.

Scoateți cu grijă desertul din formă folosind folie. Așezați pe o farfurie plată. Ungeți crema rămasă pe părțile laterale și presărați cu fursecuri zdrobite. Presărați nuci deasupra.

Puneți prăjitura finită fără coacere făcută din fursecuri și smântână la frigider și păstrați acolo până la servire.

Poftă bună!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *