Cotlet de porc ca la cel mai bun restaurant. Acum, acesta este singurul mod în care îl gătesc

Nimic nu are un gust mai bun decât carnea gătită suculentă! Cotletul de porc cu ciuperci este o idee grozavă pentru o cină delicioasă pentru întreaga familie.

Ingrediente:

Ingrediente principale

  • 1,2 kg muschi de porc
  • 1 lingura sare
  • 1 lingurita piper
  • 1 lingura de cimbru uscat
  • 1 lingura de usturoi uscat
  • 200 g plăcintă cu brânză mozzarella
  • 1 cană făină de grâu

Umplutura de ciuperci

  • 1 lingurita piper
  • 250 ml crema 18%
  • 400 g ciuperci
  • 1 bucată
  • 2 lingurițe sare

Metoda de gatire:

  1. Împărțiți muschiul de porc în mai multe felii.
  2. Se condimentează apoi carnea cu condimente, se tavă în făină și se prăjește
    pe o tigaie fierbinte.
  3. Tocați ciupercile și ceapa.
  4. Într-o tigaie preîncălzită, combinați legumele tocate, smântâna, sare și piper. Amestecați bine.
  5. Întindeți sosul rezultat pe feliile de muschie de porc prăjite. Se presara mozzarella peste carne si se da la cuptor pentru 20 de minute (temperatura 160 de grade).

Puteți servi acest fel de mâncare cu orice garnitură.

Poftă bună!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *