Oua omleta – briose cu sunca in 15 minute. Asigurați-vă că îl încercați

Micul dejun este cea mai importantă masă a zilei, ne dă energie pentru toată ziua Ai nevoie doar de câteva ingrediente și se coace în 15 minute.

Mic dejun bogat cu proteine

Ouăle sunt ideale pentru micul dejun, deoarece conțin o cantitate mare de proteine, ceea ce te face să te simți sătul pentru o lungă perioadă de timp. În plus, ele conțin multe vitamine și minerale importante, cum ar fi fierul și seleniul, care oferă tot ce are nevoie organismul tău.

Nu trebuie să aveți omletă la micul dejun, sunt și delicioase ca prânz rapid cu o salată sau ca gustare sănătoasă la birou.

Încercați mâncăruri vegetariene cu legume sau adăugați niște brânză rasă. Cel mai bun moment pentru a începe este acum și a-ți face propriile brioșe cu ouă omletă! Le mananc cel putin o data pe saptamana.

Produse necesare:

  • 2 linguri ulei
  • 6 ouă
  • 6 linguri lapte
  • 4 felii de sunca
  • 1/2 legătură de usturoi
  • piper
  • Sare

Pregătirea

  1. Preîncălziți cuptorul la 180°C (încălzire sus/jos) și ungeți formele de brioșe.
  2. Se sparg ouale pe rand in cani, se adauga cate 1 lingura de lapte, putina sare si piper si se bat.
  3. Tăiați șunca în bucăți mici. Acum turnați oul bătut în fiecare formă de brioșe și presărați șunca deasupra.
  4. Coaceți apoi brioșele cu ouă pentru 10-15 minute.
  5. Tocați și ceapa și presărați-o peste cupcakes înainte de servire.

Micul dejun este gata. Poftă bună!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *