Cotlet suculent de porc cu ciuperci și ceapă. Linge-ți degetele.

Nu știi ce să gătești pentru cină și nu vrei să petreci prea mult timp în bucătărie? Vă aduc în atenție o rețetă pentru o minunată cotlet de porc. Este nevoie de doar câteva minute pentru a vă pregăti și veți avea un prânz sau o cină delicioasă, satisfăcătoare.

Ingrediente:

  • 500 g ceapa,
  • 6 cotlete de porc,
  • 5 g sare,
  • 3 g piper negru.

Straturi:

  • 1 roșie
  • 1 ardei rosu
  • 30 g ciuperci
  • 3 g sare
  • 20 g mărar
  • 20 g patrunjel
  • 100 g branza tare
  • 50 g maioneza
  • 100 g brânză tare – pentru stropire

Cum să gătești:

  1. Tăiați cotletele de porc cu un cuțit, dar nu până la capăt, pentru a forma o cruce. Se condimentează cu sare și piper și se pune deasupra ceapă pe hârtie de copt.
  2. Pregătiți o tigaie cu ulei și adăugați ciupercile tăiate semilune.
  3. Tăiați mărunt ardeiul roșu și adăugați la ciupercile din tigaie, amestecați, adăugați sare, piper și fierbeți la foc mic. Cand este gata, se ia de pe foc si se transfera intr-o cana. Se adauga apoi mararul tocat, cascavalul ras, maioneza si se amesteca totul.
  4. Ungeți cotletele de porc cu umplutura și acoperiți cu brânză rasă.
  5. Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 40 de minute la 180°C.

Carnea de porc suculentă se va topi în gură. Poftă bună!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *